Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:30  |  20/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Tornen les colònies d'estiu a Montmeló

  • Tornen les colònies d'estiu a Montmeló

    Tornen les colònies d'estiu a Montmeló

  • Colonies estiu CIJ Esplaia't

    Colonies estiu CIJ Esplaia't

11/6/2021

Del 25 de juliol a l'1 d'agost, el CIJ Esplaia't us proposa dues propostes d'estiu diferenciades per edats. Per als infants i joves de P4 a 2n d'ESO, Colònies a la casa Orriols al Berguedà i per als joves de 3r d'ESO a 1r de Batxillerat, Camp de Treball al terreny d'acampada Els Oms a Sant Feliu de Buixalleu.

 

CIJ Esplaia't - S’acosten les vacances d’estiu: ja no hi ha escola i és temps de passar-ho genial! I quina millor manera hi ha de gaudir d’aquest temps d’esbarjo que marxar de colònies amb l’Esplaia’t?

 

Des de fa ja molts anys es realitzen a Montmeló les Colònies d’estiu. Consisteix a marxar 8 dies (i 7 nits) a una casa on els monitors i monitores faran tot el que estigui en les seves mans perquè els infants i joves gaudeixin d’una setmana inoblidable. Enguany marxarem el diumenge 25 de juliol al matí i tornarem el següent diumenge, l’1 d’agost, a la tarda. La casa s’anomena Orriols i es troba a Castellar de n’Hug, un poble del Berguedà, i hi podran venir tots els infants que aquest any hagin cursat entre p4 i 2n d’ESO (ambdós inclosos).

 

Si esteu entre 3r d’ESO i 1r de batxillerat, podeu venir amb nosaltres de Camp de Treball! Les dates són les mateixes, i marxarem al terreny d’acampada Els Oms, a Sant Feliu de Buixalleu.

 

Si voleu venir amb nosaltres, podeu passar qualsevol dia per la Caseta d’Entitats (al C.C. la Torreta) on fàcilment us podeu apuntar! Estarem allà els dimarts i els divendres de 19 a 20:30 h, del 8 de juny al 6 de juliol.

 

Després d’un any on no hem pogut dur a terme aquesta activitat per les dificultats que ens suposava adaptar-la a les mesures aprovades pel PROCICAT, l’equip de monitors i monitores estem més motivats i motivades que mai! Què esteu esperant? Ens veiem tots i totes a les Colònies d’estiu i al Camp de Treball!

 

Més informació:Data de modificació: 17/06/2021 19:56:19