Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:34  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Torna a Vallès Visió l’‘Entrevista amb l’alcalde’

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

  • Vallès Visió entrevista a l'alcalde a l'inici de la passejada dels Reis d'Orient a Montmeló

    Vallès Visió entrevista a l'alcalde a l'inici de la passejada dels Reis d'Orient a Montmeló

3/6/2021

Quan tot just hem arribat a l’equador del mandat, Vallès Visió reprèn aquest dimarts les entrevistes als alcaldes dels municipis que conformen la televisió del Baix Vallès


El darrer cop que es van programar aquestes entrevistes genèriques va ser ara fa un any i, per raons sanitàries, es van haver de fer fora del plató de Vallès Visió. Ara tornen en el format habitual i permetran abordar la situació als municipis en una nova etapa de desescalada.

 

Els espais, de mitja hora de durada, s’emetran cada dimarts després del Vallès Visió Notícies (a les 20.30h i 22.30h) i estaran conduïts pels periodistes Albert Maspons i Susanna Aguilera.

 

Obrirà les entrevistes Marc Candela, alcalde de Martorelles. La setmana següent, el dia 15 de juny continuarà Pere Rodríguez, alcalde de Montmeló. El dimarts 22 de juny serà el torn de l’alcalde de Montornès, José Antonio Montero. I tancarà el cicle Josep Monràs, alcalde de Mollet, el dia 29.

 

Aquests espais d’entrevistes s’emetran per Vallès Visió i també es podran veure en directe per streaming a www.vallesvisio.cat i a la carta a la mateixa pàgina web.


www.vallesvisio.cat

 Data de modificació: 10/06/2021 19:51:26