Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

12:24  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Aforament del 20% del total i un màxim de 3.000 persones per sector al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP

 • Instal·lacions i accessos MotoGP 2021

  Instal·lacions i accessos MotoGP 2021

 • Normativa Covid MotoGP 2021

  Normativa Covid MotoGP 2021

3/6/2021

El Circuit es dividirà en 8 sectors diferents per tal que els aficionats tornin amb totes les garanties de seguretat.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ comptarà amb públic a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, segons resolució de 2 de juny, per la qual es contempla que l'esdeveniment esportiu es pot desenvolupar amb un aforament del 20% del total i un màxim de 3.000 persones amb seient preassignat per cada instal·lació sectoritzada.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha elaborat un exhaustiu protocol d'accés donant compliment a la resolució que contempla un gran ventall de mesures i pautes per garantir la seguretat i salut de tots els assistents, que podran tornar a veure el Campionat del Món de MotoGP™ en directe.

Instal·lacions sectoritzades
El Circuit de Barcelona-Catalunya ha dividit les zones de públic de les tribunes en un total de 8 instal·lacions sectoritzades i independents, creant grups bombolla completament aïllats els uns dels altres i que comprenen entre una i dues tribunes. Els espectadors de cada instal·lació accediran al Circuit per la porta designada per aquesta instal·lació i hauran d'estacionar els seus vehicles al pàrquing recomanat, el més proper a la seva bombolla. Per qüestions de seguretat, no es podran recórrer les diferents zones de públic del Circuit i els assistents hauran de romandre a la zona de la instal·lació on es trobi la seva tribuna durant tot l'esdeveniment, obert al públic de divendres a diumenge. Les localitats estan separades per un espai lateral  i frontal  per assegurar la distància de seguretat.

Normes i recomanacions

 • És obligatori presentar el DNI junt amb l'entrada nominal al moment d'accedir a les instal·lacions del Circuit.
 • S'haurà d'entrar al Circuit per la porta corresponent a la instal·lació on es troba la tribuna i estacionar el vehicle al pàrquing recomanat més proper. Qualsevol entrada de pàrquing dona accés a l'estacionament més proper a la porta d'entrada.
 • A l'accedir al Circuit, es prendrà la temperatura a tots els assistents.
 • És obligatori l'ús de la mascareta en tot moment.
 • Els espectadors hauran d'estar asseguts a la localitat adquirida i que consti a la seva entrada. Cada localitat estarà separada per un espai lateral (dreta i esquerra) i frontal (davant i darrere) per assegurar la distància de seguretat.
 • Queda prohibit menjar, beure i/o fumar en la localitat de la tribuna.
 • És obligatori mantenir la distància social de seguretat de 2m i seguir les indicacions situades als diferents punts del Circuit.
 • Es recomana el rentat de mans freqüent i evitar les salutacions de contacte.

 
Restauració
Tot i que els assistents no poden menjar ni beure a les seves localitats, s'habilitaran zones per a poder fer-ho amb totes les garanties de seguretat.

 • Bars: hi haurà diferents punts amb oferta gastronòmica a cada zona del Circuit. Els productes se serviran en format individual.
 • Zona de pícnic: cada tribuna tindrà les seves zones de pícnic, amb taules a l'aire lliure i separades degudament. Com habitualment, està prohibit accedir al Circuit amb recipients de vidre o de metall (com per exemple, llaunes), així com amb begudes alcohòliques.


Data de modificació: 03/06/2021 19:46:34