Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:52  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

S'ha iniciat una nova distribució del nou adhesiu idenfiticador per a la zona taronja

  • Nou adhesiu de la Zona taronja

    Nou adhesiu de la Zona taronja

  • Com desnganxar l'adhesiu de la Zona taronja

    Com desnganxar l'adhesiu de la Zona taronja

4/6/2021

Durant aquesta setmana, les persones titulars d'un vehicle inscrit a Montmeló, estan rebent una carta informativa amb el nou distintiu per estacionar de manera gratuïta en els aparcaments delimitats com a "Zona taronja".

L'Ajuntament de Montmeló està realitzant la distribució als domicilis de les persones titulars d'un vehicle registrat al municipi, el distintiu identificador per a l'estacionament gratuït en l'aparcament de zona de residents, que servirà durant els anys 2021, 2022 i 2023.

Les zones de residents (zona taronja) són espais delimitats per a l'estacionament, estan en funcionament cada dia de l'any en horari de 8 a 20 hores, resten exclosos tots els dissabtes, diumenges, dies festius i el mes d'agost.

Hi tenen dret a rebre aquest distintiu els veïns i veïnes empadronats a Montmeló i les persones titulars o conductores habituals d'un vehicle (turisme) segons el que disposa el reglament regulador del servei d'estacionament amb limitació horària de vehicles a l'espai públic del municipi de Montmeló, aprovat pel Ple del mes de març i publicat al web de l'Ajuntament: www.montmelo.cat.

Les persones que a finals del mes de juny no hagin rebut el distintiu i compleixin els requisits exposats, poden contactar amb l'Oficina de la Policia Local, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

 

Per aquesta nova tramesa, les enganxines són rodones i cal vigilar a l'hora de separar-les del paper per poder-la enganxar en el vehicle. A la impressió final no hi ha la fletxa indicant per on cal separar-la. Cal desenganxar l'adhesiu pel troquel circular, no per la part rectangular que l'envolta.Data de modificació: 10/06/2021 21:00:31