Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:15  |  31/07/2021

Data i hora oficial

El temps

Els accessos al municipi es restringiran durant els dies de MotoGP

  • Aquest any no toca

    Aquest any no toca

29/5/2021

L'Ajuntament engega novament la campanya sota el nom "Aquest any no toca", per tal que les persones aficionades al motociclisme no vinguin a Montmeló els dies 4 i 5 de juny, durant la celebració del Gran Premi de Motociclisme al Circuit.

Cada any, el cap de setmana de MotoGP el poble s'omple de visitants, però tal com es va fer al 2020, a causa de la situació sanitària, no se celebraran actes especials i també es restringiran els accessos al municipi les tardes i les nits del 4 i 5 de juny. Els Mossos estaran situats a les entrades del poble i identificaran les persones que vulguin accedir al municipi. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol evitar la gran afluència de visitants que s'acostuma a registrar durant els dies del Gran Premi de Motociclisme. A diferència d'altres anys, tampoc hi haurà activitats al carrer ni punts de venda per a seguidors de les motos.

Aquesta decisió és causada per la situació que encara s'està vivint a causa de la pandèmia de la Covid-19. Per això l'Ajuntament, així com els diferents agents de seguretat -Mossos d'Esquadra, Policia Local i Protecció Civil-, han posat en marxa la campanya "Aquest any no toca", a través de les xarxes socials i informant directament a les diferents entitats i associacions Motards, per tal de fer entendre que també aquest any cal evitar aglomeracions o concentracions massives de persones als carrers de Montmeló.


A la campanya s'adverteix que els diferents accessos al municipi estaran totalment restringits i vigilats per patrulles de Mossos i Policia durant els dies i hores del Gran Premi de MotoGP i que només podran accedir-hi els habitants de Montmeló.Data de modificació: 03/06/2021 18:05:41