Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:45  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

S’obre la convocatòria de subvencions per a les entitats esportives

  • Subvencions per a les entitats esportives

    Subvencions per a les entitats esportives

25/5/2021

Poden sol·licitar les subvencions, els clubs i associacions esportives sense finalitat de lucre, domiciliats al municipi, legalment constituïdes i inscrites al registre de la Secretaria General de l’Esport o bé al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

 

Del 24 de maig al 23 de juny del 2021, les entitats sense ànim de lucre i esportives de Montmeló poden demanar subvenció per concurrència competitiva mitjançant la Oficina Virtual de tràmits a la pàgina web de l’Ajuntament.

 

Un cop han estat aprovades definitivament les bases específiques que recullen les finalitats generals que motiven la concessió de les subvencions per part de l’Ajuntament de Montmeló, així com els criteris de valoració de les propostes presentades, s’ha aprovat la convocatòria per a la seva sol·licitud.

 

L’objecte d’aquestes bases és definir els criteris específics que representen el 100% de la subvenció d’activitats esportives anuals portades a terme dins del municipi de Montmeló durant l’any 2021. Les activitats subvencionades han de promocionar activitats centrades en l’esport a Montmeló i realitzar activitats puntuals obertes a tota la població que incentivin i reforcin la pràctica esportiva.Data de modificació: 26/05/2021 11:06:49