Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:15  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Els dies 7, 8 i 9 de maig la Fórmula 1 va visitar de nou el Circuit de Catalunya

  • Gran premi de Fórmula1 2021 - Visita a pista

    Gran premi de Fórmula1 2021 - Visita a pista

  • Gran premi de Fórmula1 2021 - Foto de grup de les autoritatas

    Gran premi de Fórmula1 2021 - Foto de grup de les autoritatas

  • Gran premi de Fórmula1 2021 - Pere Rodríguez amb Fernando Alonso

    Gran premi de Fórmula1 2021 - Pere Rodríguez amb Fernando Alonso

15/5/2021

L’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, va ser present a tots els actes i proves del Gran premi de Fórmula 1 i tal com va fer durant la presentació, va voler agrair a l’equip del Circuit tots els esforços per tal de portar a terme aquesta edició tan especial i diferent.


Encara que en una situació bastant diferent de la normal, només 1000 persones de públic escollides entre les persones associades del Circuit, es va celebrar el Gran Premi. Aquest és un èxit que porta donant-se durant 30 anys i que ha estat possible gràcies a la col·laboració entre entitats i administracions com la Generalitat de Catalunya, el RACC i l’Ajuntament de Montmeló, entre altres.

 

 

Alumnat de 6è de les escoles de Montmeló entrevista els seus ídols de la Fórmula 1
Aquesta edició del 2021 Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 ha comptat amb una activitat mai abans vista en territori català. El Circuit, amb la col·laboració de l’Ajuntament i les escoles de primària de Montmeló, han volgut involucrar al màxim als més joves i acostar-los a un esport com l’F1, que persegueix valors com ara el sacrifici, la superació o el treball en equip.


Aquesta iniciativa, promoguda per la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) i la Fórmula 1, ha consistit a demanar a diversos escolars que interpretin el paper de periodistes per tal de preguntar el que volguessin als seus ídols de la categoria reina de l’automobilisme, tal com fan els professionals desplaçats al Circuit de totes les parts del món.


Diversos alumnes de sisè de primària de les escoles Sant Jordi i Pau Casals, van poder exercir de periodistes esportius i fer les seves preguntes, virtualment, durant la roda de premsa dels pilots del Mundial d’automobilisme.


D’entre tots els escolars d’11 i 12 anys, es van triar deu preguntes, totes elles en anglès. Els pilots del Mundial d’F1 van escoltar atentament i van respondre aquestes preguntes en l’habitual roda de premsa que se celebra cada dijous abans de Gran Premi, ja que es van emetre en vídeo cadascuna d’elles. Les preguntes van ser d’allò més variades i creatives.Data de modificació: 20/05/2021 14:31:57