Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:02  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

El conseller d’Interior assisteix a la Junta Local de Seguretat

  • Junta Local de Seguretat

    Junta Local de Seguretat

19/5/2021

Dilluns 17 de maig es va celebrar la Junta Local de Seguretat amb la presència del conseller d’interior, Hble. Sr. Miquel Sàmper, i comandaments dels diferents cossos de seguretat

 

La Junta Local de Seguretat, presidida per l'alcalde, estableix les polítiques de seguretat local i fixa els criteris de coordinació, col·laboració i cooperació dels diversos cossos de policia i altres serveis de seguretat que actuen al municipi per tal que responguin a principis de racionalitat i eficiència i compleixin els acords fixats per la Junta.

 

Les reunions que se celebren anualment serveixen per conèixer les memòries d’actuació del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local a Montmeló així com els dispositius dels cossos de seguretat en la celebració dels Grans Premis al Circuit. Aquest any, s’ha fet una valoració del Gran Premi de Fórmula i una previsió del que serà el Gran Premi de Motociclisme que se celebrarà al mes de juny.

 

Aprofitant la presència del conseller, el cos de Bombers ha presentat la seva memòria d’actuació al llarg de l’any 2020.

 

La Junta Local de Seguretat d’aquest any ha aprovat el Pla Local de Seguretat. L'Ajuntament de Montmeló amb el suport de la Diputació de Barcelona va adjudicar la redacció del pla local de seguretat de Montmeló, com un instrument que, en l’àmbit municipal, a partir d’una diagnosi inicial, permeti ordenar en el temps actuacions en l’àmbit de la seguretat, identificant-ne els actors i els paràmetres per avaluar-ne l’eficàcia.Data de modificació: 20/05/2021 14:16:52