Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:33  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

En marxa la nova temporada de piscines

  • Piscines Muncipals de Montmeló

    Piscines Muncipals de Montmeló

18/5/2021

Des de la regidoria d’esports s’està preparant la nova temporada de piscines que començarà el 21 de juny. Les instal·lacions s’adaptaran de nou a les mesures de seguretat Covid actuals. A partir del dia 19 de maig ja es poden fer els abonaments de la temporada.

 

Les piscines municipals obriran del 21 de juny al 29 d’agost, per tal d’oferir oportunitats de lleure a l’aire lliure i per gaudir de l’aigua en els mesos de més calor.  Enguany, a causa de la situació derivada del covid-19, les instal·lacions obriran de nou amb mesures extraordinàries de funcionament, control d’aforament i protecció, en funció de la normativa que s’hagi d’aplicar en aquest moments 

 

Pel que respecta als abonaments, a partir del dia 19 de maig es poden fer els nous abonaments de la temporada, així com la renovació del carnet. Des del web municipal es pot realitzar tots els tràmits de manera telemàtica, o bé presentar la documentació de manera presencial en el vestíbul de l’Ajuntament dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 13 hores o al pavelló municipal d’esports dimarts i dijous de 17.30 a 19.30 hores Els abonaments de temporada se’ls ha aplicat un descompte del 25% per la possible disminució de l’aforament al recinte de les piscines.

 

Des del 17 de maig està obert el període de preinscripció als cursets de natació a través d’Internet en el web municipal. Els cursets es realitzaran del 28 de juny al 23 de juliol i les inscripcions son limitades per grup i per ordre d’arribada. 

 

Per últim recordar que les activitats esportives dirigides d’estiu es traslladen també a la piscina, així com al pavelló i als jardins de la Torreta, tal i com va passar l’estiu passat. A la piscina es realitzaran diferents modalitats de gimnàstica a l’aigua (gym, aeròbic, tàbata i zumba), en horari de matí i tarda. 

 

Més informació sobre Abonaments

Més informació sobre cursets de natacióData de modificació: 17/06/2021 14:52:21