Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:47  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 44' del mes de maig de 2021

  • Crònica 44. Maig 2021 (català)

    Crònica 44. Maig 2021 (català)

18/5/2021

EDITORIAL: S’acosta l’estiu i és mes de lleure

 

Un cop finalitzat el curs serà l’hora de que els i les infants i joves del municipi sortiu al carrer a gaudir de l’estiu. Que empleneu places i carrers. Es per això que des de la regidoria d’infància i joventut estem treballant i preparant un final de juny i un mes de juliol ple d’activitats.

 

S’apropa juny i amb això el final del curs escolars. Els infants i joves de Montmeló espereu amb desig el final del les classes i els exàmens de l’escola, la universitat o dels cicles de formació professional. A alguns i algunes de vosaltres encara us queda un dels moments en els que es passen més nervis dintre de l’etapa educativa, les proves d’accés a la universitat. A aquells i aquelles que feu les PAU aquest any des de l’ajuntament de Montmeló us volem desitjar molta sort! 

 

Durant el que portem de pandèmia de la Covid-19, ha quedat palès que els i les infants i joves del municipi de Montmeló heu sigut exemple de bona conducta en la immensa majoria dels casos. Heu ajudat a casa durant el confinament, heu format part dels grups de voluntaris i voluntàries i també heu tingut una conducta exemplar pel que fa al civisme i al respecte de les normes.  Encara seguim en pandèmia, es per això que us tornem a demanar un últim esforç. Cada vacuna subministrada ens fa estar més a prop de la normalitat, seguiu donant exemple.  

 

Però mentre arriba aquest moment, des de la regidoria d’infància i joventut, no ens volem quedar quiets. És per això que aquest any tornem a organitzar el casal d’estiu i el casal jove. Des del passat 10 de maig fins al proper 28 del mateix mes us podeu apuntar. Com ja va passar l’any passat, durant el casal es seguiran totes les mesures que ens marquen des del PROCICAT, això no significa que els infants i joves no podreu gaudir d’un munt d’activitats organitzades pels monitors i monitores. Podreu tornar a gaudir de les piscines municipals, d’activitats repartides per les places i equipaments del municipi i d’un munt de sorpreses que us anireu trobant.

 

De la mateixa manera, des d’aquesta regidoria estem treballant per oferir un munt d’activitats les tardes del mes de juliol. Des de l’estació jove estem organitzant un juliol hiperactiu. Algunes activitats que es duran a terme, han estat demanades per tots i totes vosaltres i d’altres estem segurs que us agradaran. Aprofitarem tot el nostre municipi per oferir un ventall d’activitats molt diverses, en diferents emplaçaments dependent del dia i de l’activitat i sobretot activitats que us faran gaudir als i a les joves d’aquest estiu.    

 

Infants i joves de Montmeló prepareu-vos per gaudir de l’estiu!

 

Imanol Martín, Regidor d’Infància i Joventut

 Data de modificació: 20/05/2021 12:33:55