Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:40  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

L'Estació Jove presenta un nou cicle d'activitats sota el lema "Al maig, cada dia vaig"

  • Al maig, cada dia vaig

    Al maig, cada dia vaig

9/5/2021

El servei socioeducatiu per a joves continua treballant de valent als carrers i places de Montmeló. Aquest mes, sota el lema "Al maig, cada dia vaig", l'Estació Jove proposa un seguit d'activitats pels i les joves del municipi, moltes d'elles a l'aire lliure per gaudir del bon temps que s'acosta.

En primer lloc, i de forma conjunta amb el CIJ Espaia't, s'ha organitzat una gimcana per cercar les Boles de Drac al llarg de tot el mes. Si voleu viure una aventura com la d'en Son Goku, aquesta és l'oportunitat!

En l'àmbit esportiu, es té prevista la dinamització d'activitats esportives com l'handbol, el bàsquet, el pitxi o la gimcana ambiental durant els caps de setmana. En canvi, per les persones amants de la cultura coreana, l'Estació Jove ofereix dues sessions de K-Pop perquè pugueu gaudir del ball de moda al ritme del vostre grup de música preferit.

A més, romandrà oberta la convocatòria per participar de dues competicions: la segona edició del concurs de skate i scooter, i el repte de fotografia primaveral. Demostra els trucs que saps per convertir-te en el rei o la reina de l'Skatepark o posa a punt la teva càmera per fer gala de la teva creativitat.

Finalment, el mes tancarà amb l'assemblea jove, l'ocasió perfecta per dir la teva i proposar aquelles activitats que t'agradaria que féssim a l'Estació Jove. Engresca't!Data de modificació: 10/05/2021 12:19:49