Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:49  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Treball, talent i tecnologia en la cadena de valor de l'alimentació del Vallès Oriental

  • Treball, talent i tecnologia en la cadena de valor de l'alimentació del Vallès Oriental

    Treball, talent i tecnologia en la cadena de valor de l'alimentació del Vallès Oriental

10/5/2021

El Projecte Treball Talent i Tecnologia (TTT) en la cadena de valor de l'alimentació del Vallès Oriental està impulsat per 16 municipis de la comarca del Vallès Oriental, d'entre els quals Montmeló, coordinat per Consell Comarcal i Granollers Mercat, i finançat per la Diputació de Barcelona.

De dos anys de durada i una envergadura excepcional, pretén impulsar la modernització productiva amb el pas a la indústria 4.0 en un sector, el de l'alimentació, amb un pes i un potencial de creixement molt important a tota la comarca.

Dijous 13 de maig, a les 12 hores, es farà la presentació d'aquest nou programa, que inclourà la conferència La suma d'intel·ligències, persones i tecnologia, a càrrec del consultor internacional i president de Lead to Change, Xavier Marcet. A l'acte hi assistiran representants d'empreses de tota la comarca, així com personal tècnic de les entitats participants. Des del Departament de Promoció Econòmica s'ha contactat per informar i convocar les empreses de referència del municipi d'aquest sector i bona part d'aquestes ja ha confirmat que hi assistiran.

L'acte es farà de manera presencial a la seu de la UEI, avinguda d'Europa 21 de Granollers, amb una capacitat per a 30 persones i via reproducció en línia amb capacitat per a 100 persones més.Data de modificació: 10/05/2021 11:30:42