Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:24  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Setmana d'Europa a les biblioteques!

  • Kalòpsia

    Kalòpsia

11/5/2021

Del 3 al 9 de maig de 2021 les biblioteques commemorarem la Setmana d'Europa amb el conte "Kalòpsia, un planeta no tan diferent". A Montmeló concretament la celebració de la setmana d'Europa anirà a càrrec del narrador Blai Senabra que realitzarà una sessió molt especial a la sala Polivalent, el dijos 13 de maig, a partir de les 18 hores.

Aquest espectacle familiar és una representació basada en el conte Kalòpsia: un planeta no tan diferent que explica la història d'un planeta molt llunyà on les quatre espècies que l'habiten no saben conviure i han construït murs entre elles. La protagonista de la història, la Wabi, fa un descobriment sorprenent gràcies al qual aprèn que a Europa, una regió del planeta Terra, no fa tants anys hi passava el mateix que a Kalòpsia, però després de segles de disputes els seus habitants van decidir unir-se per cooperar i viure en pau.

Recordem que és un espectacle recomanat per a infants a partir de 5 anys, que l'aforament a la sala estarà limitat per les mesures Covid i que encara que és una activitat gratuïta, cal realitzar reserva anticipada al web d'entrapolis.comData de modificació: 11/05/2021 08:46:16