Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:44  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Ja podeu signar digitalment per demanar el retorn de les urgències nocturnes del CAP

  • Defensem el CAP

    Defensem el CAP

6/5/2021

El Consell de Poble de Montmeló ha adaptat el manifest per poder-lo signar amb el certificat electrònic i possibilitar la recollida de signatures per demanar el retorn de tots els serveis al Centre d'Atenció Primària del Municipi.

Per totes aquelles persones a qui els hi és impossible la signatura presencial, s'ha preparat un document amb el contingut del manifest per poder-lo signar telemàticament. Per fer-ho cal disposar de certificat electrònic, descarregar-se el PDF i un cop signat enviar-lo per correu electrònic a participacio@montmelo. cat. Cal recordar que només es pot signar una vegada i que aquesta és una mesura per a les persones que no puguin signar-ho presencialment.

 

El 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, el Consell de Poble va instal·lar una carpa a la Plaça de la Vila per iniciar la recollida de signatures per demanar el retorn dels serveis del CAP que van ser eliminats amb la pandèmia.

 

Amb la pandèmia es van eliminar les urgències nocturnes i molts serveis s'han tornat telemàtics. Ara consideren que la situació ha canviat i que aquests serveis haurien de tornar al CAP. Un dels problemes de no tenir urgències nocturnes és que tampoc hi ha farmàcies de guàrdia a la nit al municipi.

Durant aquestes dues setmanes s'han recollit més de 2000 signatures. A banda de la parada el dia de Sant Jordi, s'ha instal·lat la carpa el dies 24 i 1 de maig a la plaça de la Vila i el divendres 30 es va instal·lar en el Mercat Municipal. També diversos comerços del municipi s'han afegit a la campanya i disposen de papers per poder signar.

 

 


Informació relacionada


Data de modificació: 06/05/2021 10:15:18