Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:45  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ja pots realitzar la preinscripció a l'Escola Bressol la Fireta

  • La Fireta de Montmeló

    La Fireta de Montmeló

  • La Fireta

    La Fireta

  • La fireta Escola bressol Montmeló

    La fireta Escola bressol Montmeló

10/5/2021

Del 10 al 21 de maig s'obrirà el període de preinscripció a l'Escola bressol La Fireta. La documentació per a inscriure's a l'escola bressol La Fireta s'haurà de recollir a l'Ajuntament de Montmeló o també es pot descarregar aquí.  Un cop complimentada, lliurar-la a l'escola bressol La Fireta.

 

Recordem que el procés de preinscripció escolar s'inicia a començaments de maig i acaba amb la formalització de la matrícula, a mitjans de juny. Durant tot aquest temps, hi ha dates i terminis associats a actuacions clau que has de tenir presents, ja que determinen l'assignació final de places als centres educatius.

 

Del 10 al 21 de maig de 2021: presentació de sol·licituds

És molt important respectar les dates, perquè les sol·licituds que es presentin fora d'aquest termini perdran totes les prioritats que haurien pogut tenir a l'hora d'obtenir la plaça. Els criteris de prioritat serveixen per donar una puntuació a cada sol·licitud. D'aquesta manera s'estableix l'ordre d'accés a les places de cada centre.

 

1 de juny de 2021: llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

Un cop acabat el període de presentació de sol·licituds, els centres educatius estudien cadascuna de les peticions que han rebut: n'analitzen les dades, els criteris de prioritat que les famílies demanen que es tinguin en compte, i també els documents justificatius. Tot seguit, publiquen la llista de sol·licituds amb els barems provisionals. En aquesta llista hi ha les sol·licituds ordenades alfabèticament amb la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem.

 

Del 2 al 8 de juny de 2021: presentació de reclamacions

Durant aquest període, si detectes alguna errada o anomalia en el barem assignat, pots presentar una reclamació.

 

Del 9 a l'11 de juny de 2021: sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts

El nombre de places a cada centre educatiu és limitat. Si el nombre de peticions supera el d'alumnes que l'escola pot acollir, cal aplicar un sistema de desempat entre les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. Per fer-ho, s'obté un número per sorteig a partir del qual s'ordenen totes les peticions empatades en punts, tenint en compte el número de desempat que s'ha assignat a cada sol·licitud.

 

15 de juny de 2021: llista ordenada

Després del sorteig, s'elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l'assignació de places. Per fer aquesta llista, en primer lloc es té en compte l'alumnat amb necessitats educatives específiques; després, la resta d'alumnes, tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys.

 
Del 16 al 22 de juny de 2021: matriculació

Un cop s'ha publicat la llista final d'alumnes admesos en cada centre, comença el període de matriculació dels preinscrits amb plaça assignada.Data de modificació: 13/05/2021 11:05:48