Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:21  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

T'agradaria fer música el curs vinent?

  • Escola Municipal de Música

    Escola Municipal de Música

2/5/2021

L'escola Municipal de Música de Montmeló (EMM) convida als infants, joves o adults que ho desitgin a participar en una classe de prova. Aquesta iniciativa forma part de la campanya d'inscripció pel curs 2021-2022.

Del 3 al 14 de maig, tothom que vulgui pot assistir i formar part activa en una classe de música a l'EMM. Només has d'omplir un breu qüestionari online on, a més de les dades personals, es recullen les diferents opcions de tècniques musicals que ofereix l'Escola de Música de Montmeló.

D'aquesta manera, el professorat de l'EMM tindrà un registre detallat de les inquietuds musicals dels potencials usuaris. Una vegada enviat el formulari d'inscripció, la direcció de l'Escola es posarà en contacte amb la persona interessada per indicar-li el dia i l'hora de la classe de prova. Així també es vol complir amb les mesures de seguretat sanitàries i controlar el nombre de persones assistents.

Amb aquesta iniciativa l'EMM vol obrir encara més el ventall d'alumnes que puguin assistir el curs vinent a l'equipament. Les diferents opcions per assistir a aquestes classes de prova són:

  • Música amb família (0-2 anys)
  • Sensibilització (P3-P5)
  • Llenguatge Musical
  • Instrument

 

 

 

Un llibre, una rosa i una cançó!

L'Escola Municipal de Música de Montmeló ha omplert de música tradicional catalana les xarxes socials. Del 19 al 29 d'abril, a l'Instagram i el Facebook de l'EMM es poden veure un munt de vídeos d'alumnes interpretant versions de peces de música tradicional catalana. Aquesta ha estat l'original manera de celebrar la Diada de Sant Jordi i d'apropar la música a la ciutadania de Montmeló.

Pots gaudir de tots aquests vídeos aquí:Data de modificació: 05/05/2021 09:32:13