Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:17  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló recull signatures per demanar el retorn de les urgències nocturnes del CAP

  • Defensem el CAP

    Defensem el CAP

29/4/2021

El Consell de Poble de Montmeló ha començat aquest divendres una recollida de signatures per demanar el retorn de tots els serveis al Centre d'Atenció Primària del Municipi.

Vallès Visió - Amb la pandèmia es van eliminar les urgències nocturnes i molts serveis s'han tornat telemàtics. Ara consideren que la situació ha canviat i que aquests serveis haurien de tornar al CAP. Un dels problemes de no tenir urgències nocturnes és que tampoc hi ha farmàcies de guàrdia a la nit al municipi.

Per això, el passat 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, es va instal·lar una carpa a la plaça de la vila per recollir signatures.

En paraules de l'alcalde, Pere Rodríguez, "Aquesta és una campanya per reclamar al Servei de Salut, el retorn dels serveis presencials que teníem en el CAP de Montmeló. Si no tenim urgències nocturnes, no hi ha farmàcies de guàrdia. Això vol dir que si alguna persona ha de comprar medicaments fora de l'horari del CAP, ha de desplaçar-se a un altre municipi".

Durant aquestes setmanes, s'instal·larà el punt de signatura a diferents punts del municipi. El divendres aquesta carpa estarà present a la Quintana, al costat del mercat setmanal.

 

 Data de modificació: 29/04/2021 18:14:16