Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:01  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

Finalitza el primer curs de neteja professional que imparteix l’Ajuntament de Montmeló

  • Curs de neteja professional

    Curs de neteja professional

26/4/2021

Des del departament de Promoció econòmica, s'estan gestinonts i organitzant diferents cursos formatius per tal de facilitar la inserció laboral de totes aquelles persones que s'han vist afectades per les conseqüències laborals de la pandèmia. El passat divendres va finalitzar un d'aquests cursos, cocretament el de neteja professional.

 

Vallès Visió - Conèixer les diverses màquines de neteja o aprendre a escollir dels productes i utensilis adequats són alguns dels conceptes que s’han après al curs d’expert de neteja d’immobles. Els 15 participants han rebut el seu diploma després de les 20 hores de formació. Un títol que els ajudarà a trobar feina en aquest sector, tant aquells participants sense experiència prèvia, com aquells que han fet el curs per reciclar-se i aconseguir una titulació. Ara, les persones usuàries d'aquest curs tindran l’oportunitat de fer les pràctiques al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Es faran dos cursos més de neteja, un al maig i un altre al juny. La setmana vinent, començarà un curset de monitor de lleure. Feia tres anys que no s’impartia al municipi i encara es pot demanar plaça. A més, l’Ajuntament també ha preparat 4 cursets encarats al comerç: de gestió de despeses, ofimàtica bàsica i d’Instagram inicial i avançat.

 Data de modificació: 29/04/2021 09:29:15