Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:13  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

El 24 d'abril, roda de tallers per començar els actes commemoratius dels 25 anys de La Grua

  • 25è aniversari de la Biblioteca La Grua

    25è aniversari de la Biblioteca La Grua

21/4/2021

Amb totes les mesures Covid per garantir un aniversari segur, de les 10 del matí fins a les 13 hores, els jardins de la Torreta seran l’escenari d’aquesta celebració.
 
Si l’any 1995 inauguràvem el nou edifici de la biblioteca amb un camí de colors, no hi ha millor manera de celebrar els 25 anys de La Grua que no sigui amb un altre camí.
 
El matí de dissabte 24 als jardins de la Torreta hem preparat un camí de tallers per a infants. En grups reduïts, els infants al llarg de 60 minuts recorreran aquest espai realitzant diferents tallers: de banderins per decorar la biblioteca, d’estampació de la bibliobossa per tenir un record d’aquesta celebració i un taller d’enquadernació creativa que els ajudarà a treballar la creació d’històries. A més les podran gaudir d’un espectacle interactiu de teatre i d’un espai de narració.
 
L’aforament és limitat i cal fer reserva d’entrada a la web www.entrapolis.com. L’entrada que cal reservar és sols per l’infant que participa en el taller. Per poder complir amb totes les mesures sanitàries, l’activitat es durà a terme en dos torns. En el moment de la reserva de l’entrada caldrà escollir el torn, el primer a les 10 h i el segon a les 11.15 h.


Data de modificació: 22/04/2021 21:02:32