Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:50  |  13/05/2021

Data i hora oficial

El temps

L’espectacle Enchanté deixa encantat el públic de la Polivalent

  • Enchanté a Montmeló

    Enchanté a Montmeló

  • Enchanté a Montmeló

    Enchanté a Montmeló

  • Enchanté a Montmeló. Las divinas amb Martí Torras

    Enchanté a Montmeló. Las divinas amb Martí Torras

18/4/2021

Aquest passat dissabte 17 d'abril, 150 persones, el 30% de l'aforament de la Polivalent, van tenir el privilegi de gaudir d'un dels millors espectacles que es poden veure ara mateix als escenaris de Catalunya. Es tracta del musical de cabaret burlesque Enchanté.

 

El mèrit dramatúrgic d’Enchanté és del montmeloní Martí Torras, que és l'autor i també el director de l'espectacle. Divinas i Martí Torras han volgut recuperar Enchanté deu anys després la seva estrena. Malgrat la duresa de l'argument, l'espectacle és fresc, divertit. Bona part dels temes que es van sentir -sempre molt coneguts- pertanyen a la música europea dels anys 40: cançons de Josephine Baker, Charles Trenet o Marlene Dietrich; També es van atrevir amb música culta com El llac dels cignes  i amb un tema de l'Edith Piaf.

 

La interpretació de les tres cantants, actrius, ballarines i performances van tenir un remarcable registre polifacètic en les peces cantades, un nivell espectacular en el número de claqué i un nivell de burlesc i descarat en les intervencions parlades que les acosten al cabaret més popular. Un meravellós musical amb una magnífica interpretació i direcció.Data de modificació: 22/04/2021 20:44:44