Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:16  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Els Gegants estrenen conte aquest Sant Jordi

  • Conte 'Els Gegants de Montmeló'

    Conte 'Els Gegants de Montmeló'

22/4/2021

Dins les moltes activitats que la colla de Geganters i Grallers de Montmeló havia previst per celebrar el seu 40è aniversari, està el conte infantil sobre la història dels gegants Malús i Montserrat.

 

Colla de Geganters i Grallers de Montmeló - A partir de la lletra de l'himne de Montmeló, la sardana que porta el mateix nom, una persona de la Colla Gegantera, Núria Ductuyat va fer una adaptació per escriure un conte dirigit als més petits de la casa que sempre han estat les persones més aficionades als nostres gegants.

 

A partir del conte de Núria, es van encarregar les il·lustracions a Lara Carrasca, estudiant d'animació i efectes visuals, que liva acabar de donar forma a aquest conte infantil.

La pandèmia va detenir la seva presentació. però a el mateix temps, aquest any de parada ha servit per treballar i polir els detalls perquè aquest Sant Jordi, petits i grans, puguin conèixer la història dels Gegants de Montmeló amb ulls de nen.

 

Divendres 23 als jardins de la Torreta, es podrà adquirir algun exemplar, mentre la Colla prepara la seva presentació i "posada de llarg" per la Festa Major. Com es diu en argot geganter: vine a la Torreta i encomana't de la nostra fal·lera gegantera!Data de modificació: 22/04/2021 20:21:43