Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:59  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 43' del mes d'abril de 2021

  • Crònica 43 - Abril 2021

    Crònica 43 - Abril 2021

20/4/2021

EDITORIAL: L’ajuntament de Montmeló aposta per la #culturasegura convençuts que la cultura és essencial

 

Amb la pandèmia s’han produït una sèrie de canvis, obligats per la situació sanitària, en les maneres de fer en la vida diària de les persones. Aquests canvis han tingut una especial incidència en el consum cultural, en totes les seves vessants.

 

Amb molt d’esforç, il·lusió, incertesa, por, ganes i algunes dificultats, des de la Regidoria de Cultura i Festes Tradicionals hem treballat intensament per a seguir programant i fer arribar la cultura a la ciutadania des de la nostra institució. Ho hem fet complint totes les normes dels protocols establerts per preservar la salut, però amb la convicció que aquestes activitats culturals són indispensables pel benestar de la nostra ciutadania.

 

Sabem que les persones espectadores sou la base i tenim la certesa que la confiança dipositada en l’organització ha permès que vosaltres, el públic,  sigueu corresponsables de l’èxit de les mesures, gràcies a l’actitud cívica que heu mantingut sempre.

 

Espectacle darrere espectacle, hem omplert les butaques de la Sala Polivalent, hem omplert les activitats de Nadal de forma endreçada, hem passejat als reis d’Orient, hem gaudit del Calidoscòpia i hem treballat per mantenir la cultura viva en el nostre poble, tot i el temps de pandèmia.

 

Acte rere acte hem vist com n’és de necessària la cultura, des dels seus diferents àmbits, ens demostra que es referma en el seu propòsit de ser un instrument bàsic per la cura de l’intel·lecte i l’ànima de les persones i, per tant, de la societat. La cultura ens ajuda a descomprimir, a emocionar-nos, ens facilita el plor i ens acompanya en la tristesa, la ràbia o la felicitat. Perquè l’art esdevé clau per a desconfinar les emocions contingudes i viscudes durant la pandèmia però també durant les nostres vides.

 

Per això és cabdal estar al costat de la cultura i com a regidora volem que us pugueu impregnar d’art contribuint des del nostre Ajuntament a que la cultura no s’ofegui. Veniu, participeu i gaudiu de les activitats previstes per Sant Jordi i dissabte 24, celebreu amb nosaltres el 25è aniversari de la Biblioteca La Grua.

 

#MontmelóésCulturaSegura

 

Ariadna Ojeda, Regidora de Cultura i Festes

 Data de modificació: 22/04/2021 19:48:48