Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:33  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

És quan llegeixo, que els dracs s'espanten

  • És quan  llegeixo, que els dracs s'espanten

    És quan llegeixo, que els dracs s'espanten

18/4/2021

Sant Jordi és un dia especial, els personatges del qual es reuneixen d'una manera o altra en els nostres cors: ja sigui un llibre o una rosa, un drac o un  cavaller, els prínceps i les princeses... la qüestió és fer festa i commemorar la diada.

 

Des del CNL del Vallès Oriental volem potenciar l'interès per la lectura, tant és si llegim autores i autors novells o tradicionals, si ho fem en veu alta i asseguts al sofà, o en silenci en el nostre espai predilecte... el que volem és llegir. Tots som conscients que llegir ens fa lliure i qui té la informació, té el poder.

 

És per això que volem difondre la lectura i el dia de Sant Jordi és l'adequat perquè entre tots mostrem les ganes de llegir.

 

Aquest Sant Jordi mostra'ns des d'on t'enamores, combats dracs, cavalques, ets l'heroi/heroïna i regales roses. Com? Fes-te una foto llegint en algun indret especial, divertit, curiós, íntim, desconegut, intrèpid... i comparteix-la amb nosaltres.

Del 20 al 25 d'abril, teniu temps per penjar a les xarxes la vostra foto amb un llibre a les mans en un espai diferent al qual tots tenim al cap. Publiqueu la foto a la vostra xarxa i etiqueteu-nos: #SantJordi2021 #espantodracs #cnlvallesoriental

Tots els participants entraran en el sorteig d'un exemplar del Premi Sant Jordi 2020. Voleu guanyar la novel·la "L'aigua que vols", de Víctor García Tur?

 

El 27 d'abril es farà el sorteig i es dirà el guanyador a través de les nostres xarxes.

 

Per a qualsevol dubte, consulteu les bases del sorteig http://breu.cpnl.cat/dracData de modificació: 19/04/2021 13:37:38