Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:45  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L’Arxiu Municipal de Montmeló a Internet    

  • L’Arxiu Municipal de Montmeló a Internet

    L’Arxiu Municipal de Montmeló a Internet

17/4/2021

Els instruments de descripció del fons municipal de l’Arxiu Municipal de Montmeló ja es poden consultar telemàticament. Aquest és un pas més per adaptar el material que custodien els arxius municipals al nou espai digital i, d’aquesta manera, facilitar-ne el seu accés i la seva difusió.

 

Que l’Arxiu Municipal esdevingui més accessibles i transparent per a la ciutadania, és l’objectiu final d’aquesta actuació. Per això, disposar dels instruments de descripció és imprescindible per conèixer el contingut del fons i, per tant, poder-hi accedir i consultar-lo.  El quadre de classificació aplega la informació bàsica del fons municipal. També s’ha elaborat el quadre de fons que és la relació de fons i col·leccions que custodia  l’Arxiu Municipal

 

Juntament, amb les Actes del Ple de l’Ajuntament, que ja es van digitalitzar i, també, es poden consultar a Internet, en breu es podrà accedir a les actes de delimitació del terme municipal i els padrons sense haver de recórrer als originals. La visualització es pot fer des de l’Arxiu Municipal Digital dins el web de la Diputació de Barcelona.

 

Aquestes actuacions, s'emmarquen dins del programa de manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, al qual està adherit l’Ajuntament des de 2015.

 Data de modificació: 22/04/2021 19:39:24