Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:03  |  04/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Lliurament del distintiu CuEmE a l’escola Sant Jordi 

  • Lliurament del distintiu CuEmE a l’escola Sant Jordi

    Lliurament del distintiu CuEmE a l’escola Sant Jordi

15/4/2021

 

Des de l’any 2018, l’alumnat de cinquè de l’escola Sant Jordi participa en el projecte Aprendre a Emprendre i Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE), promogut per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'incrementar la creativitat, la innovació i l'esperit emprenedor.

 

Aquest projecte aposta pel model cooperatiu com a filosofia empresarial de base, perquè aporta un sistema de gestió democràtica i participativa i reforça una vessant de responsabilitat social. Durant el procés de creació, organització i gestió d'una cooperativa a l'escola, es fomenta l'esperit emprenedor per  adquirir valors, habilitats i capacitats i altres aprenentatges d'emprenedoria.

 

Dijous 15 d’abril, el regidor d’ensenyament ha lliurat la placa CuEmE de la Diputació de Barcelona com a reconeixement al compromís i l’experiència de l’escola Sant Jordi amb el programa. L'escola valora molt positivament la col·laboració amb el projecte per cinquè any consecutiu. Enguany s’han creat 3 cooperatives que ja estan produint els productes que ben aviat vendran els divendres en el mercat setmanal de Montmeló. Els beneficis obtinguts aniran a parar a una ONG i també serviran per pagar una activitat lúdica per a l'alumnat que participa en el projecte.Data de modificació: 15/04/2021 21:07:21