Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:13  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Fins el dia 23 d'abril, Recapta de llibres a la G2M per un Sant Jordi Singular

  • Campanya "Un Sant Jordi Singular"

    Campanya "Un Sant Jordi Singular"

15/4/2021

Vine a la G2M i col·labora portant llibres infantils nous o en bon estat. Dona un llibre per a aquells que més ho necessiten. Tots els llibres recollits seran destinats als infants i a les seves famílies de la Fundació FASI. Podeu dur els vostres llibres de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 20h.

 

Es tracta d'una iniciativa inclosa dins els projectes Singulars de Garantia Juvenil. Aquest projecte està subvencionat per Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economía Social i elFons Social Europeu en el marc de la iniciativa d'ocupació juvenil.


L'Ajuntament de Montmeló té un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal i altres organismes de la comarca per a l'execució de les accions derivades de la convocatòria de subvencions del Programa Singulars.

 

Aquest conveni comporta disposar de personal d’orientació, prospecció, formació i suport per als projectes que articulen serveis per a persones joves inscrites al registre de la Garantia Juvenil i que aborden la seva inserció, reinserció o retorn al sistema educatiu des de vessants molt diverses i/o en àmbits i territoris molt concrets.

 

 

Fundació Fasi

 

La Fundació Acció Social Infància es constitueix sense ànim de lucre el 16 d’octubre de 2009. És una entitat registrada amb número 2623 al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya i NIF G-65212789.

Es crea fruit de la col·laboració entre el Sector Públic, el Sector Privat i el Tercer Sector, alineant-se en el disseny i gestió de nous equipaments i serveis orientats a la infància i la família, des d’una òptica de gestió eficient i potenciant criteris d’innovació. Aquest procés ha estat acompanyat des del seu origen pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Per fer-ho, el Departament de Benestar Social i Família insta el Consorci d’Acció Social de Catalunya que lideri el procés de creació de la Fundació, acostant aquesta voluntat a Entitats del Tercer Sector i també a Empreses del Sector Privat per generar així un primer Patronat format pel CASC, Fundació Plataforma Educativa i Casa Equipaments S.L.Data de modificació: 15/04/2021 13:20:00