Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:37  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Fitkam, el festival infantil i juvenil de teatre a Montmeló, torna els dies 18 i 19 de setembre per celebrar la seva 8a edició

  • FITKAM 2021

    FITKAM 2021

16/4/2021

L’Ajuntament de Montmeló aposta per reprogramar l’esdeveniment cultural d’arts escèniques el mes de setembre, en una edició adaptada a les restriccions vinculades a la pandèmia de la Covid-19 i dimarts 13 es va obrir el termini perquè les companyies professionals presentin les seves candidatures per a participar al Fitkam 2021. Tindran temps fins el proper 16 de maig.

 

L’Ajuntament de Montmeló aposta per celebrar la 8a edició del Fitkam, el festival infantil i juvenil de teatre, els propers 18 i 19 de setembre. Històricament, l’esdeveniment s’havia celebrat a la primavera, al mes de maig. La decisió de reprogramar el festival ha estat condicionada pel calendari d’activitats d’arts escèniques a nivell supramunicipal, també per l’estat de la pandèmia de la Covid-19, i per les mesures i per les restriccions vinculades.

 

La seva darrera edició, l’any 2020, es va cancel·lar a causa de l’emergència sanitària, i en el seu lloc, és va fer un acte simbòlic virtual a la Sala Polivalent de Montmeló, on es van programar nou espectacles de teatre familiar per gaudir en família des de casa. Enguany, amb les noves dates, s’està treballant per oferir una edició adaptada a les mesures vigents i en unes ubicacions a la mida de la normativa, i que tindrà lloc als espais següents: la sala polivalent, l’amfiteatre de La Torreta, el pavelló poliesportiu, el museu municipal, la plaça de la vila i la plaça que hi ha al costat de l’estació jove. Aquests 8 espais podran acollir aprox una vintena d’espectacles.

 

L’organització ha obert avui la convocatòria a totes les companyies professionals de l’àmbit de l’espectacle familiar perquè presentin les seves candidatures per a participar al Fitkam 2021.

 

La convocatòria està adreçada a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere, com teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc., pensats per a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per a ser representats en espais interiors com a l’exterior. Els muntatges programats poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres.

 

Com cada any, al Fitkam es podran veure representacions de diverses arts escèniques, amb l’objectiu que tant el públic assistent com els programadors convidats puguin gaudir d’una programació variada, cercant en tot moment la qualitat i la innovació de les propostes.

 

L’organització del FITKAM és a càrrec de l’Ajuntament de Montmeló i compte amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

La direcció artística, a càrrec de l’Agustí Coll, serà l’encarregada del procés de selecció de les propostes rebudes. Es podran presentar sol·licituds fins el dia 16 de maig.   

 

Per a més informació us podeu adreçar a www.fitkam.cat, i també a salapolivalent@montmelo.catData de modificació: 22/04/2021 19:38:16