Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:20  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Xerrada de cuina casolana

  • Xerrada de cuina casolana

    Xerrada de cuina casolana

11/4/2021

Òmnium Montmeló organitza actes de tant en tant amb l'objectiu de mostrar al poble que la cultura és a tocar de nosaltres, només cal estar atents i obrir bé els ulls per adonar-nos que hi ha qui canta, qui escriu, qui compon música, qui explica, qui ensenya... les tradicions del nostre país. En aquesta ocasió ha preparat una xerrada en format presencial respectant les mesures de seguretat establertes per la Covid-19.


Us heu preguntat mai per què l'arròs tradicionalment es feia els dijous? Sabeu com amagar el pop perquè surti tou i agradable al gust? Coneixeu les diferents maneres com ens arriba el bacallà a les botigues? Aquestes i altres preguntes ens les resoldrà en Felip Tura, amant de la cuina i actualment cuiner en un restaurant d'Osona.


En Felip, durant el temps de confinament, va aprofitar el període en què no podia cuinar als fogons del restaurant per elaborar un llibre Cuina casolana i un pessic més. Ara ve a donar-nos uns consells a fi que cuinar plats tradicionals tinguin un gust més actual, però amb els ingredients de tota la vida.Data de modificació: 14/04/2021 21:57:48