Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:38  |  06/12/2021

Data i hora oficial

El temps

El Pavelló Municipal amplia la seva oferta d'activitats físiques dirigides amb dues hores setmanals de body conditional

  • Activitats fisiques dirigides al Pavelló

    Activitats fisiques dirigides al Pavelló

12/4/2021

 

A partir d'aquest mes d'abril, l'horari de les classes dirigides del Pavelló Municipal de Montmeló, s'amplia dues hores més, en les quals la nostra monitora Eva, oferirà classes de body conditional, tots els dimarts i dijous, a partir de les 15.20 hores, a la pista del pavelló.

 

Aquesta disciplina és una mescla de diferents exercicis que t'ajudaran a mantenir i tonificar el teu cos. En la majoria dels casos, les persones busquen augmentar la seva capacitat aeròbica, cremar greix i augmentar el to muscular, tot a el mateix temps. El ioga t'ajudarà a mantenir la flexibilitat, però no et farà arribar l'autobús més ràpid. Caminar o anar en bicicleta t'ajudarà a mantenir el pes, però és poc probable que et proporcioni braços tonificats o un abdomen pla.

 

Body conditional es defineix com l'exercici que proporciona un entrenament cardiovascular que augmenta la capacitat aeròbica, a el mateix temps que ajuda a tonificar i enfortir tots els grups musculars de el cos. És un dels millors exercicis disponibles per millorar la condició física general. Els exercicis de body conditional tonifiquen les cames, darrere, abdomen i braços i augmenten el ritme cardíac i condicionen el cor i els pulmons, el que significa que el cos s'enforteix. També s'inclouen exercicis de flexibilitat de manera que la millora de la salut general del teu cos i la combinació d'exercicis estacionaris i dinàmics maximitza el nombre de calories cremades durant una classe.

 

Per a totes les persones interessades a participar en les classes dirigides de body conditional, us convidem a que vingueu a el Pavelló Municipal i realitzar una sessió de prova. Eva ens explica tots aquests avantatges i ens detalla els exercicis que es realitzen en una sessió de body conditional en el següent vídeo.

 Data de modificació: 14/04/2021 21:08:32