Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:14  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

 Vallès Visió estrena la segona temporada de la websèrie ‘Tu qui ets" ara amb l'afegit ‘I ara, què?’ 

  • Tu qui ets" ara amb l'afegit ‘I ara, què?

    Tu qui ets" ara amb l'afegit ‘I ara, què?

3/4/2021

 

 

La sèrie, d’emissió en xarxes, per web i TDT es diferencia de la primera temporada en què permet conèixer com la pandèmia ha canviat la vida als joves del territori, i s’emetrà a les altres televisions locals de Catalunya a través de La Xarxa 

 

Vallès Visió - La televisió del Baix Vallès estrenarà la propera setmana la segona temporada de la websèrie dedicada als joves “Tu qui ets. I ara, què?”. Un espai on els joves són els protagonistes que ens explicaran com era la seva vida abans de l’arribada de la Covid i com és ara. La segona temporada d’aquesta websèrie s’estrenarà primer per les xarxes socials i web i després per la TDT, com ja es va fer amb la primera temporada. Una aposta per apropar els continguts als més joves, a la coneguda Generació Z, que normalment consumeixen més xarxes socials. 

 

Tu qui ets, i ara, què?’ explica com els ha impactat el coronavirus a diferents nois i noies i com ha canviat la seva visió de futur. A partir d’entrevistes prèvies a la pandèmia, i també de converses posteriors, l’espectador coneixerà un jove a cada capítol i descobrirà com vivia abans de la crisi sanitària i com ho fa ara. Una comparació que permetrà veure de quina manera els ha trasbalsat la vida la Covid19. Entre d’altres, en aquesta segona temporada podrem conèixer al molletà Pau Garcia, estudiant de teatre musical, l’atleta Carmen Sánchez o la jove emprenedora Aida Grima. 

 

La segona temporada d’aquesta websèrie s’estrenarà dimecres vinent, 7 d’abril, a partir de les 20.30h a través de l’Instagram del canal. Vallès Visió aposta per Instagram per a presentar al protagonista de cada capítol amb una petita entrevista. A continuació, es publicarà el capítol simultàniament a través de totes les xarxes socials del canal (Instagram, Facebook i Twitter) i la pàgina web, www.vallesvisio.cat. El capítol s’emetrà per TDT divendres següent, 9 d’abril.

 

www.vallesvisio.cat

twitter.com/vallesvisio

instagram/vvtelevisio facebook.com/tvvallesvisioData de modificació: 08/04/2021 21:35:33