Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:51  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

L’Ajuntament inclou 15 noves inversions en el pressupost d’enguany

  • Ple Ajuntament

    Ple Ajuntament

2/4/2021

L'Ajuntament va aprovar en el passat Ple de març, un nou pla de contractació que serà més transparent per a la ciutadania i a l'hora més eficaç. També es van aprovar noves inversions que formen part del Pressupost d'aquest any amb una quinzena de projectes que es faran al poble i es destinarà una partida de gairebé un milió d'euros.

Vallès Visió - La reparació de la coberta de la sala polivalent de la Torreta és un dels quinze projectes que s'han inclòs ara dins la partida d'inversions del pressupost municipal de Montmeló. Això ha estat possible en utilitzar el romanent de tresoreria per l'exercici d'aquest any.

Els grups municipals de l'oposició, Canviem Montmeló i Fem Montmeló, s'han abstingut. Els dos partits han demanat a l'equip de govern que se'ls tingui en compte a l'hora de modificar el pressupost en qüestions com les inversions.

L'Ajuntament de Montmeló disposa del romanent de tresoreria un cop s'ha liquiditat el pressupost de l'any anterior. Una partida econòmica que l'equip de govern ha destinat a inversions.

L'equip de govern de Montmeló També ha destinat una partida econòmica per als plans d'ocupació en el municipi, de 80.000 euros.

 

 Data de modificació: 08/04/2021 20:47:13