Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:47  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

S'inicia el treball de camp per elaborar el cens de les activitats i instal·lacions del municipi

  • Institut Opinòmetre

    Institut Opinòmetre

7/4/2021

L’Ajuntament de Montmeló, amb la col·laboració de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona, està elaborant el cens de les activitats i instal·lacions que s’exerceixen al municipi de Montmeló. Per fer el cens, l’empresa Opinòmetre SL farà un treball de camp per tot el municipi.

 

La feina de l'Institut Opinòmetre consistirà en llistar les activitats en funcionament i fer fotografies de les façanes dels edificis on s’hi desenvolupen. El nom comercial de l’establiment, l’emplaçament i la fotografia de l’activitat s’introduiran a un sistema d’informació geogràfica que es podrà consultar per internet.

 

A partir del dia 15 i durant tot aquest mes d'abril, dues persones degudament acreditades faran pels carrers del municipi el treball de camp necessari per a l'elaboració d'aquest cens.

 

L’Institut Opinòmetre ofereix serveis per a la investigació de mercats, opinió pública i consultoria de qualitat des de l’any 1992. La missió de l’institut Opinòmetre és crear i facilitar plataformes de generació d’informació de qualitat, mitjançant l’ús de les tecnologies més avançades. Amb 25 anys d’experiència, Opinòmetre ha realitzat  treballs en el camp dels estudis de mercat i opinió i de la investigació en els sectors del transport, la sanitat, el turisme, l’emprenedoria, el comerç urbà i l’àmbit electoral, entre d’altres.Data de modificació: 12/04/2021 12:48:35