Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:36  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

L'Alumnat de 3r de l'escola Pau Casal visita l'Ajuntament

  • L'Alumnat de 3r de l'escola Pau Casal visita l'Ajuntament: votacions

    L'Alumnat de 3r de l'escola Pau Casal visita l'Ajuntament: votacions

  • L'Alumnat de 3r de l'escola Pau Casal visita l'Ajuntament: Abril Leal, nova alcaldessa

    L'Alumnat de 3r de l'escola Pau Casal visita l'Ajuntament: Abril Leal, nova alcaldessa

  • L'Alumnat de 3r de l'escola Pau Casal visita l'Ajuntament: ronda de preguntes a l'alcalde

    L'Alumnat de 3r de l'escola Pau Casal visita l'Ajuntament: ronda de preguntes a l'alcalde

30/3/2021

El passat dijous 25 de març les dues classes de 3r de primària de l'escola Pau Casals van passar el dia visitant l'ajuntament. Va ser un matí molt instructiu, ja que van conèixer el funcionament del consistori i van fer i participar en un procés electoral per triar un equip de govern municipal. Per acabar, van fer una extensa ronda de preguntes a l'alcalde.

L'alumnat del Pau Casals van començar la visita amb un vídeo explicatiu molt bàsic i aclaridor de cóm funciona un ajuntament. Després d'aquesta introducció es van dividir en 7 grups i van crear 7 candidatures amb propostes. Començava així un procés electoral simulant unes veritables eleccions.

Després d'exposar les diferents propostes, es va passar a les votacions. Finalment es va passar a constituir la taula de regidor i regidores i la cap de llista del partit Jumimo, la llista més votada, va ser anomenada nova alcaldessa. Abril Leal va explicar de nou el programa electoral que el seu grup volia portar a terme i juntament amb altres idees i propostes de la resta de representants triats es va confeccionar un Pla d'Acció Municipal (PAM).

Per finalitzar, l'alcalde Pere Rodríguez, va atendre tota la bateria de preguntes dels infants que es van interessar per temes actuals i per detalls de la vida d'un alcalde. Alumnat i professorat van sortir molt satisfets de tot allò que havien après al voltant del funcionament de l'Ajuntament de Montmeló.Data de modificació: 30/03/2021 16:23:19