Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:31  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Turismevallès estrena nou portal web

  • www.turismevalles.com

    www.turismevalles.com

30/3/2021

Turismevalles.com compta amb un nou portal web des d’aquest mes de març, amb un nou disseny i noves funcionalitats que tenen com a principal objectiu promocionar els recursos turístics de la comarca i donar resposta a les noves necessitats dels visitants i turistes.

 

CCVOR - La nova pàgina web www.turismevalles.com és el resultat de la feina conjunta del Servei de Turisme del Consell Comarcal i els 39 municipis de la comarca i de les diferents associacions privades del sector turístic del Vallès Oriental. És una eina viva i anirà evolucionant i millorant-se dia a dia.

 

El nou portal web compta amb una navegació molt intuïtiva, i el disseny és més actual i net i està enfocat a oferir experiències i propostes turístiques recollides en sis grans blocs: descobreix, tasta, mou-te, relaxa’t, regala’t i respira

 

La pàgina web segueix estant en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès i vol ser un espai on el visitant i turistes pugui trobar tot allò que necessita.

 

També compta amb nous apartats, com propostes a fer durant la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern. Així mateix, es vol donar més pes a l’agenda turística, recollint les propostes d’activitats i esdeveniments que s’organitzin des dels municipis i des de les diferents associacions del sector.

 

En el nou web també s’ha inclòs el vincle al blog de TurismeVallès, amb l’objectiu d’oferir articles i recomanacions específiques (fins ara la pàgina web i el blog eren plataformes independents).

 

Per altra banda, està previst incloure un apartat específic per a professionals, on trobar informació rellevant del sector, un aspecte que es treballarà al llarg del 2021.

 

Tota la promoció que es fa des del Servei de Turisme del Consell Comarcal anima a consultar la web amb l’objectiu de promocionar tots els recursos turístics de la comarca.

 Data de modificació: 30/03/2021 11:41:22