Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

11:06  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Àmbit B30 es marca com a prioritat per aquest 2021 esdevenir un catalitzador de projectes per a la reactivació del territori

 • Àmbit B30

  Àmbit B30

26/3/2021

El Plenari de l’Associació reelegeix a Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès, per unanimitat com a president de l’entitat. L’Associació donarà suport a les iniciatives del territori per optar als fons europeus Next Generation UE.

 

Àmbit B30 - Durant la trobada, s’ha fet un balanç positiu de la feina feta fins i s’ha destacat que l’Àmbit B30 té una oportunitat inequívoca de consolidar l’eix de la B-30 com a motor econòmic i industrial del país i del sud d’Europa, oferint alternatives, noves propostes, instruments i solucions, reforçant el treball transversal i la cooperació públicoprivada, davant la recessió mundial i els estralls socials i econòmics resultants de la pandèmia que estem vivint.

 

En aquest sentit, el president Josep Monràs, definia l’Associació Àmbit B30 com un espai “catalitzador de les iniciatives del territori” en el qual es treballa el consens i la generació de confiança, amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica, l’ocupació i el progrés social. En aquest sentit Monràs ha destacat que “la B30 ha d’esdevenir un dels motors per a la reactivació del territori I per això ens hem posat a disposició dels agents econòmics, socials i administracions per tal de donar suport a aquells projectes que es puguin presentar de cara als fons europeus que arribaran, sempre alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenibles”. El plenari ha celebrat la seva trobada anual en format telemàtic, després d’un any marcat plenament per la Covid-19.

 

Nova Comissió Executiva

El Plenari de l’Associació Àmbit B30 escollia per unanimitat la nova Comissió Executiva, presidida per l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs. Per a les vuit vicepresidències, en representació de les diferents organitzacions que integren l’associació, van estar nomenats:

 

Ajuntaments i administracions públiques

 • Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
 • Ajuntament de Sabadell
 • Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
 • Ajuntament de Martorell (Secretaria)
 • Ajuntament de Mollet del Vallès (Presidència)

 

Organitzacions empresarials, empreses i sindicats

 • Cambra de Comerç de Sabadell – en representació de les organitzacions empresarials
 • Comissions Obreres – en representació dels agents socials
 • Fundació per la Indústria – en representació d’empreses

 

Universitats, Centres Tecnològics i Parcs de Recerca

 • Universitat Autònoma de Barcelona – en representació d’universitats
 • Eurecat – en representació de centres tecnològics

 

Un pla de treball al servei de la reactivació econòmica sostenible

El Consell General de l’Associació Àmbit B30 ha aprovat també el pla de treball per a 2021 que s’ha marcat com a objectius prioritaris seguir promovent i enfortint el teixit industrial del corredor per tal de revitalitzar la indústria, incentivar la innovació, fomentar l’economia circular i la sostenibilitat al territori, generar ocupació i la millora de les infraestructures al servei de la ciutadania i del món empresarial.

 

 

L’Associació Àmbit B30

L’Associació Àmbit B30 agrupa 55 organitzacions de 23 municipis de 3 comarques (Vallès Occidental, Vallès Oriental i Baix Llobregat) creada amb l’objectiu de potenciar i promoure el desenvolupament d’aquest territori arran d’una estratègia de col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, administracions i organitzacions empresarials i sindicals.Data de modificació: 29/03/2021 15:14:51