Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:12  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Volta Ciclista a Catalunya es llueix al Circuit

  • La Volta Ciclista a Catalunya es llueix al Circuit

    La Volta Ciclista a Catalunya es llueix al Circuit

27/3/2021

Aquesta tarda, els participants han completat un esprint intermedi bonificat de la sisena etapa en plena recta del traçat.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - Per tercera vegada en la història del Circuit, la Volta Ciclista a Catalunya ha tornat a visitar el traçat mundialista com a part del seu exigent recorregut. En aquesta ocasió, a més, commemorant l'edició 100 de la prova.

La recta principal del Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat l'encarregada d'acollir als corredors, els quals han dut a terme un esprint intermedi bonificat amb tres, dos i un segon. La Volta, que va començar el 22 de març, es troba ja en la seva sisena etapa, concretament en la penúltima jornada de cursa, amb sortida des de Tarragona i arribada a Mataró.

L'experiència ha estat tot un èxit per a totes les parts implicades, que han pogut rescabalar-se després de posposar l'edició de l'any passat a causa de la pandèmia. Això ha permès veure a un elenc de ciclistes internacionals del nivell més alt per l'asfalt català, corredors com Richard Carapaz, Alejandro Valverde, Chris Froome, Marc Hirschi, Marc Soler, Enric Mas o Thomas de Gendt.

Les imatges històriques que han deixat els participants aquesta tarda s'uneixen a les de 2009 i 2010 i demostren que el Circuit és un espai polivalent que impulsa molts tipus d'esports diferents, no només els de motor.Data de modificació: 29/03/2021 14:59:42