Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:47  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Obertes les inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

  • 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

    24 Hores de Catalunya de Motociclisme

26/3/2021

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 26a edició de la mítica prova de resistència els dies 2, 3 i 4 de juliol.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) - El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ha obert les inscripcions per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Els participants que vulguin prendre part en la tradicional cita aquesta temporada podran inscriure's fins al divendres 4 de juny.

Les primeres tandes lliures opcionals per als participants es realitzaran el 25 de juny, amb l'opció de completar l'entrenament durant tot el dia, mig dia o una hora.

Aspectes clau de la prova
Cal recordar que, des de l'any 2016, les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme arrenquen a les 12h i que els equips, juntament amb els seus pilots, poden triar lliurement els pneumàtics que volen utilitzar, ampliant així el ventall de possibilitats de la cursa i assegurant l'emoció.

Els pilots podran competir en equips formats per un mínim de 3 pilots i un màxim de 4, sempre que tinguin una llicència anual o d'una sola prova: Catalana, Homologada, FIM o FIM Europa (els pilots amb llicència FIM o FIM Europa hauran de presentar obligatòriament l'autorització de sortida de la seva Federació).

Els relleus s'hauran de realitzar cada dues hores com a màxim, ja que cap pilot podrà rodar més de dues hores consecutives. A més, seguint amb un dels grans atractius de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, la sortida serà en espiga, al més pur estil “Le Mans”.

Canvis i protocol COVID-19
L'accés al Circuit de Barcelona-Catalunya es durà a terme de la forma més segura possible, mitjançant el control de temperatura. Tots els assistents hauran de portar mascareta i es recomana fer servir habitualment els diferents dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per tota la instal·lació.

Els equips inscrits en la prova rebran un nombre limitat de passis i l'accés al pàdoc només es permetrà a les persones degudament acreditades.

Juntament amb aquestes mesures, el protocol podria modificar-se adequant-se a les mesures vigents en cada moment, implementades segons l'evolució de la pandèmia.Data de modificació: 29/03/2021 14:59:48