Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:25  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Els tallers de la gent gran de Montmeló tornen en format presencial

  • Tallers per a la gent gran a l'exterior de la G2M

    Tallers per a la gent gran a l'exterior de la G2M

  • Tallers per a la gent gran a l'exterior de la G2M

    Tallers per a la gent gran a l'exterior de la G2M

29/3/2021

El Procicat va relaxar fa dues setmanes algunes de les restriccions sanitàries com per exemple els tallers i cursos per a la gent gran. Ja es poden fer de forma presencial però a l'exterior. Per aquest motiu, des de la setmana passada s'han reprès algunes activitats del Casal de la Gent gran de manera presencial. El taller de teatre musical i el de psicomotricitat han estat els primers a reprendre's.

Alegria i moltes ganes de retrobar-se són les sensacions que han tingut les participants del taller de teatre musical de Montmeló. Aquesta és la primera sessió presencial i ho han fet a l'aire lliure, en el patí de la Torreta. Des de finals de l'any passat el taller es feia per internet. L'Ajuntament de Montmeló ha reprès dues activitats que formen part del programa de cursos i tallers per la gent gran. Es tracta del taller de psicomotricitat i aquest de teatre musical. L'objectiu és oferir activitats que donin benestar emocional i de salut.

Les sessions es fan a l'exterior i amb grups reduïts. En aquest taller es treballa diferents tècniques, més enllà del teatre i el clown, també es fan exercicis de ioga. És un taller per treballar el que t'està passant per dins i treure-ho i així fer salut.

A hores d'ara, l'oferta de tallers a l'aire lliure s'ha ampliat i també es porten a terme activitats a l'exterior de la G2M com és el taller de treballs manuals. També es té previst poder fer el taller de memòria després de Setmana Santa. Però tot dependrà de la situació epidemiològica del moment i de les restriccions vigents.

 

 Data de modificació: 29/03/2021 14:53:50