Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:44  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

El Mag Lari porta el seu espectacle de màgia a Montmeló

  • El Mag Lari torna a Montmeló

    El Mag Lari torna a Montmeló

27/3/2021

EL Mag Lari, un dels noms propis del món de la màgia i de l'espectacle catalans, va tornar a la Polivalent el passat 20 de març. Com ja és habituals, les dues funcions que realitzaba va despertar tant d'interès entre el públic, que les entrades es van exhaurir dies abans.

 

Vallès Visió - El Mag Lari ha tornat a actuar a Montmeló iniciant el seu espectacle amb un joc de llums i música i una gran il·lusió que ha provocat els aplaudiments del públic. "Una nit amb el Mag Lari és un espectacle de màgia i un show per riure, les dues coses a l'hora. "Són números de participació i d'il·lusionisme, és una miqueta el meu món. És venir a veure al Mag Lari sense saber que passarà"; així catalogava el mateix mag el seu espectacle.

Sota el títol 'Una nit amb el Mag Lari' la sala polivalent la torreta es va omplir, respectant l'aforament màxim permès i amb totes les mesures sanitàries. Es van fer dues sessions, una a dos quarts de 5 i una altra a les 7 del vespre, i van ser tot un èxit. EL Mag Lari deia que "cada poble és especial i intentem buscar bromes que tinguin a veure amb el lloc i l'espai i sobretot, adaptar-nos al públic que ve a l'espectacle".

 

 


Data de modificació: 29/03/2021 14:46:46