Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:22  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Treballs a Can Tabola per millorar la seguretat viària

  • Treballs a Can Tabola per millorar la seguretat viària

    Treballs a Can Tabola per millorar la seguretat viària

26/3/2021

L'Ajuntament de Montmeló ha detectat en un estudi que en l'accés al poble des de la carretera de Granollers, els vehicles circulen a més de 50 km/h. Per això el consistori ha demanat a la Diputació de Barcelona, fer obres a l'altura de Can Tabola per millorar la seguretat viària.

Vallès Visió - Els treballs van començar far dues setmanes. L'Ajuntament de Montmeló ha detectat que en aquest punt els vehicles circulen a més velocitat de la permesa, que és a 50 quilòmetres per hora. Precisament aquest és un dels accessos d'entrada i de sortida del municipi en sentit Granollers.

L'Ajuntament de Montmeló va demanar a la Diputació de Barcelona, que és la titular de la via, que fes aquests treballs. El seu cost és de gairebé 70.000 euros que assumeix la Diputació amb una durada de tres setmanes. L'objectiu és donar més seguretat viària. Per això també es faran millores en la senyalització i en la il·luminació.

Segons manifestacions del mateix alcalde, "el que s'està fent són uns elevadors que obligaran a fenar als vehicles en arribar a aquest tram i per tant, farà que la velocitat en arribar a l'encreuament entre Can Tabola i el Cementiri, sigui més reduïda".

També en aquesta intersecció, a l'altura de la benzinera, es fan treballs per millorar la seguretat viària. Les obres que s'estan executant serviran per fer un element reductor de velocitat en forma de pas elevat i eixamplar les voreres dels dos extrems. L'objectiu d'aquests treballs en aquests dos punts és pacificar el trànsit dins el municipi.

 

 Data de modificació: 29/03/2021 13:44:07