Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:11  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Protecció Civil de Montmeló va fer menys serveis el 2020 però van ser feines més properes als veïns

  • Voluntaris de proteccio civil recollint les mascaretes per a la gent gran

    Voluntaris de proteccio civil recollint les mascaretes per a la gent gran

25/3/2021

Protecció Civil de Montmeló va reduir en nombre de serveis l'any passat. En canvi, aquests van ser més propers a la ciutadania. Un canvi molt marcat per la pandèmia que en molts àmbits ha condicionat la feina del Voluntariat de Protecció Civil.

 

Vallès Visió - En un any normal Protecció Civil de Montmeló fa prop d’un centenar de serveis. Gran part se centren en tasques preventives en actes que es fan en el poble com pot ser la Festa Major. L’any passat el nombre de serveis han estat de gairebé 80. I pràcticament la meitat, han estat relacionats amb la crisi sanitària.

 

Mentre que altres anys els serveis de Protecció eren de caràcter preventiu en esdeveniments ja organitzata, aquest any han treballat més sobre la marxa en funció de les necessitats de la situació de pandèmia, com és el cas de repartiment de mascaretes.

 

Sito Jiménez, regidor de Protecció Civil, valora molt positivament la tasca que està desenvolupant Protecció Civil a Montmeló, "això ho demostra que molts pobles veïns demanen la col·laboració del cos de Protecció Civil de Montmeló en activitats dels seus municipis".

 

Per millorar les comunicacions, Protecció Civil de Montmeló ha rebut tres terminals nous. No només permet comunicar-se entre els voluntaris sinó també establir fil directe amb altres agents de les emergències com pot ser el Centre de coordinació de Catalunya de Protecció Civil.

 

Protecció Civil de Montmeló té actualment nou persones voluntàries i la intenció és arribar a la dotzena. Les persones interessades es poden adreçar a l’adreça de correu electrònic protecciocivil@montmelo.cat

 

 Data de modificació: 29/03/2021 12:05:08