Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:56  |  28/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Curs oficial de monitoratge en activitats de lleure infantil i juvenil

  • Curs de monitoratge

    Curs de monitoratge

25/3/2021

Arran de l’interès expressat per part de diversos joves del municipi i de l’entitat Esplaia’t, des del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Montmeló, s’organitza una nova edició del curs reglat de monitoratge d’activitats de lleure infantil i juvenil.

 

Aquest curs es planteja en modalitat presencial, doncs es considera l’òptima per a l’adquisició plena dels continguts i estratègies necessàries, i durant els caps de setmana, dissabtes i diumenges al matí, des d’abril a juny, al Centre de Formació i Recursos G2M. El curs l’impartirà una entitat acreditada i s’ofereix obert a tothom i parcialment subvencionat per als usuaris del Servei Local d’Ocupació; des de l’Ajuntament s’assumeix inicialment més del 50% del cost.

 

D’acord amb la normativa que el regula, cal ser major d’edat per fer-lo i caldrà acreditar un 85% d’assistència. Un cop finalitzada la teoria, es podrà plantejar que es facin les preceptives pràctiques oficials durant les activitats d’estiu, o sigui que en pocs mesos les persones interessades podran obtenir la titulació oficial sense moure’s del municipi i a un preu subvencionat.

 

Informació i preinscripció:

Departament de Promoció Econòmica

935720000 ext. 142

promoec@montmelo.catData de modificació: 25/03/2021 21:39:14