Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:31  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Curs de qualificació per a la neteja profesional

  • Curs de neteja professional

    Curs de neteja professional

25/3/2021

Complementàriament a la tasca d'orientació i intermediació laboral, des del Servei Local d'Ocupació de Montmeló es programen accions formatives per millorar l'ocupabilitat de les seves persones usuàries.

La feina en el sector de la neteja s'ha vist especialment afectada arran de la crisi de la Covid, amb una major demanda de professionals. En aquest context, afegint-hi el fet que pròximament es preveu gestionar la demanda de personal de neteja per al Circuit, es planteja un petit projecte de qualificació, adreçat prioritàriament a persones amb especials dificultats d'inserció, per tal d'accedir en les millors condicions a una ocupació estable en aquest sector. Fa uns anys que ja es va tirar endavant un projecte semblant, amb molt bons resultats.

El projecte preveu una formació teòrica de 20 hores, seguida d'unes pràctiques a empresa i un acompanyament i orientació tècnica individualitzats per a cada participant. La formació es faria durant 5 dies, a partir del 7 d'abril, i el seu cost l'assumirà íntegrament l'Ajuntament. Aquest divendres dia 26 al matí, al Centre de Formació i Recursos G2M, es faran unes sessions informatives i de preselecció dels usuaris que hi participaran; assistència amb cita prèvia, espai amb mesures Covid.

 

Sessió informativa i preselecció:
  • 26 de març a les 11 h a la G2M
Inscripcions:


Data de modificació: 29/03/2021 10:01:37