Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:44  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Segona edició del concurs de relats: Escriu-Mò 2021

  • Escriu-Mò 2021

    Escriu-Mò 2021

27/3/2021

Us agrada escriure? No us ha passat pel cap muntar una història a partir d'un objecte? D'una situació?  D'una persona? Aquest any, us tornem a posar a prova per demostrar que teniu coses a dir i així descobrir la vostra vena literària creant un relat a partir del no res... Poseu-vos a prova i demostreu fins on sou capaços d'arribar davant d'un paper o una pantalla en blanc.

 

L'any passat es feu a Montmeló el primer concurs de relats com una activitat més de la diada de Sant Jordi i va ser tot un èxit, tot i les circumstàncies de la pandèmia. Aquest any, novament, des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, juntament amb l'Oficina de Català i Òmnium Montmeló, n'han organitzat el II concurs per convidar-vos a escriure un relat d'entre 1 a 3 pàgines de temàtica lliure. Teniu temps de pensar, imaginar, crear i redactar el teu text per enviar-nos-el a montmelo@cpnl.cat abans del 23 d'abril.

 

Per tal que tothom pugui participar, s'estableixen tres categories per edats: categoria A, fins a 11 anys, categoria B, de 12 a 16 anys, i categoria C, majors de 16 anys. Els relats han de ser  inèdits i escrits en llengua catalana. El tema dels relats és lliure. El termini de lliurament dels treballs finalitzarà dijous 23 d’abril abans de les 24 h. El veredicte oficial es farà públic divendres, 30 d'abril mitjançant el web www.montmelo.cat.

 

Per a totes les persones que l'any passat van posar el seu granet de sorra a participar-hi i per a totes les persones que s'animen a fer-ho aquest 2021, comença el compte enrere per Sant Jordi. És hora de crear, és hora de mostrar la part d'escriptora o escriptor que teniu amagada.

 

  • Tothom que estigui interessats a participar-hi, cal que us llegiu prèviament les bases del concurs


Data de modificació: 07/04/2021 13:52:19