Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:25  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

15 de març, Dia Mundial de les Persones Consumidores

  • 15 de març, Dia Mundial de les Persones Consumidores

    15 de març, Dia Mundial de les Persones Consumidores

15/3/2021

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Consumidores, l’Agència Catalana del Consum ha organitzat la sessió web La persona consumidora i la pandèmia: mites, canvis i tendències de futur en l’àmbit del consum, que es pot veure completa en el canal de YouTube @consumcat.

 

Agència Catalana del Consum - L’objectiu principal de l’acte ha estat obrir un espai de reflexió sobre els canvis que s’han produït en els darrers anys, especialment amb la pandèmia de la COVID-19, i quines són les tendències de futur i, al mateix temps, trencar mites o falses creences al voltant del consum a partir de 4 blocs temàtics:

  • Consum post-pandèmia: present i futur: a càrrec del Dr. Albert Vinyals, doctor en psicologia del consumidor i docent de psicologia del consumidor i neuro-màrqueting a l’Escola Universitària de Comerç i Distribució (ESCODI) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
  • Consum pandèmial: com és el consum jove: a càrrec de la Sra. Gina Tost Faus, periodista especialitzada en tecnologia, professora a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i directora d'Operacions i Màrqueting per a Europa a IGG, empresa asiàtica de videojocs.
  • Alimentació: navegant entre etiquetes: a càrrec del Dr. José Miguel Mulet, catedràtic de biotecnologia a la Universitat Politècnica de València (UPV) i divulgador científic sobre temes relacionats amb l'alimentació.
  • Consum amb perspectiva de gènere: a càrrec de la Sra. Maria Àngels Cabré, escriptora i directora de l'Observatori Cultural de Gènere.

Podeu visualitzar la ssesió completa aquí:

 Data de modificació: 18/03/2021 19:14:55