Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:51  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

L'Institut engega dues campanyes solidàries

  • Campanya solidària 'Posa el teu gra d’arròs’

    Campanya solidària 'Posa el teu gra d’arròs’

5/3/2021

L'Alumnat de primer d'ESO de l'Institut de Montmeló han portat a terme una campanya de recollida de roba sota el nom de "Tots units, tots vestits". Ara han engegat una nova acció solidària que té com a objectiu recollir 300 quilos d'arròs.

La roba pot tenir una segona oportunitat en mans de famílies vulnerables. Amb aquest objectiu, alumnes de primer d'ESO de l'Institut van impulsar una campanya de recollida de roba per a l'entitat Càritas, Del 16 de febrer fins al 5 de març han realitzat aquesta recollida de roba. Viure de primera mà aquest procés ha ajudat al jovent a prendre consciència de la importància de ser solidaris.

La norantena d'alumnes de primer d'ESO s'han encarregat de fer tot el procés des dels cartells per promoure la recollida de la roba fins a classificar-la i posar-la en bosses. Aquesta iniciativa forma part de la signatura de Cultura i Valors. Una campanya que ha sorprès a tothom per la quantitat de roba que s'ha recollit. Els alumnes s'han encarregat de fer totes les tasques a través de grups.

En total s'ha lliurat gairebé un centenar de bosses de roba al projecte de Càritas Montmeló. L'alumnat, a través d'aquest projecte han après diferents valors i segurament ara tindran una altra visió a l'hora de comprar roba.

Aquesta campanya de Roba no és l'única que impulsa l'Institut de Montmeló. Paral·lelament ja ha començat la campanya de recollida d'aliments.'Posa el teu gra d'arròs'. Aquests dies estan realitzant la recollida de paquets d'arròs i tenen una fita a aconseguir: recollir 300 quilos. En finalitzar la campanya, entregaran l'arròs a la Fundació Tochete, 'entitat s'encarrega de cuinar aquest arròs que després donen a col·lectius vulnerables.

La direcció de l'Institut valora molt positivament aquestes accions pels valors que aporta als joves que s'involucren i ja pensen a impulsar més campanyes solidàries al centre, durant el que queda de curs.molt positivament aquestes accions pels valors que aporta als joves que s'involucren i ja pensen en impulsar més campanyes solidàries al centre, durant el que queda de curs.

 Data de modificació: 09/03/2021 15:58:01