Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:20  |  13/05/2021

Data i hora oficial

El temps

La teva feina és aquí: primers passos per buscar feina amb l'ordinador

  • La teva feina és aquí

    La teva feina és aquí

4/3/2021

Un nombre considerable de persones usuàries del Servei Local d'Ocupació no tenen prou coneixements per a buscar feina per internet de forma òptima i autònoma. Per això, el departament de Promoció Econòmica organitza una formació bàsica en informàtica els dijous al matí, al Centre de Formació i Recursos G2M.

Aquestes sessions formatives estan totalment subvencionades i es dividiran en dos grups, segons el nivell i coneixements de les persones demandants. Si bé hi ha places limitades, els grups seran dinàmics, és a dir, un cop es consideri que la persona usuària ha adquirit els coneixements del taller, deixarà el grup. Aquests cursets es realitzaran els dijous al matí en el Centre de Formació i Recursos G2M. Si voleu rebre informació o realitzar la inscripció en aquesta formació, podeu trucar al telèfon 93 572 00 00 (ext. 142), o bé enviar un correu electrònic a: promoec@montmelo.cat

 

Aquesta nova formació complementa la tasca d'assessorament i orientació laboral que es fa a través de les tutories individuals i les sessions grupals a l'Espai de Recerca de Feina. Actualment, des del departament de Promoció Econòmica de la G2M es porta a terme diàriament la Gestió Exprés de tràmits laborals, entre d'altres, les sol·licituds de prestacions (SEPE, RGC, etc.), de 13 a 14 hores. I tots els dimarts, de 10 a 13 hores, les persones usuàries interessades del Servei Local d'Ocupació, poden acudir a  "l'Espai de Recerca de Feina", un servei d'assessorament en la recerca de feina, elaboració i adaptació del currículum i cartes de presentació, inscripcions a ofertes, recerca de formació ocupacional, consulta d'empreses amb borsa de treball pròpia, selecció de recursos per presentar candidatures, etc.

Recordem que, en compliment de les mesures de seguretat Covid-19, cal demanar cita per cadascú d'aquests serveis:

  • Més informació i inscripcions en el Departament de Promoció Econòmica. 935720000 ext 142. promoec@montmelo.cat

 Data de modificació: 09/03/2021 14:09:40