Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:53  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló estrena pista d'skate

  • Montmeló Skate

    Montmeló Skate

  • Montmeló Skate

    Montmeló Skate

4/3/2021

La pista d'skate ha estat una demanda històrica del jovent de Montmeló. Finalment skaters i scooters ja tenen disponible aquest nou espai amb la nova zona Skate construïda al costat de l'antic escorxador. La pista ja està totalment operativa i tan sols falta l'arranjament de les zones perimetrals a l'espai propi de formigó.

Durant un mes s'ha treballat per construir aquesta pista esportiva d'skate a la zona de l'Escorxador. De fet alguns aficionats a aquest esport ja l'han provat. La instal·lació té una forma rectangular de gairebé 56 metres de llarg per més de 8 d'amplada, amb superfície total de 448,74 m². Això permet fer múltiples seqüències de maniobres amb elements per a les persones aficionades a aquest esport. De fet gairebé tota la instal·lació és de formigó. Els extrems, però, disposen d'uns talussos que integren la pista a l'entorn de l'espai.

El projecte inicial era d'uns 35 metres de llargada amb un quarter de terra que finalment s'ha decidit fer també en formigó. Aquesta remodelació ha millorat ostensiblement la qualitat final de la pista. El pressupost final de l'obra a estat finalment de gairebé 50.000 €.

Aquesta pista d'skate ha estat una de les demandes dels joves del municipi des de fa 5 anys. De fet, des de l'espai jove de l'Estació ja estan preparant activitats que es faran en aquesta pista. Les primeres persones usuàries de la pista han mostrat ja la seva satisfacció amb aquesta nova instal·lació L'Ajuntament, té previst arranjar pròximament les parts laterals d'aquest espai per evitar que el fang sigui una molèstia per a la pràctica de l'skate.

 

 Data de modificació: 04/03/2021 22:26:31