Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:08  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

L’Oficina Comarcal de l’Habitatge de Montmeló cerca pisos per l’alta demanda de la borsa de lloguer

  • Oficina Comarcal de l’Habitatge de Montmeló

    Oficina Comarcal de l’Habitatge de Montmeló

27/2/2021

Montmeló és un municipi amb poca oferta d'habitatge, tant de lloguer com de compra. Aquesta situació s'arrossega des de fa molts anys. Per això, l'Ajuntament de Montmeló ofereix des de fa deu anys el Servei d'Habitatge assequible que, des de fa quatre anys, es du a terme a través del Consell Comarcal i es gestiona mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge de Montmeló.

Aquest servei dóna garanties jurídiques tant als propietaris com a les persones que volen llogar. A més, pels sol·licitants els permet accedir a un lloguer assequible, un 30% més barat respecte a l'oferta que hi ha el mercat.

Cada vegada incrementa més la llista de sol·licituds. A Montmeló hi ha una trentena de persones. Per això es fa una crida als propietaris d'habitatges del municipi que vulguin llogar el seu pis buit perquè utilitzin aquest servei. Tot i que des del Consell Comarcal i l'Ajuntament de Montmeló es realitzen campanyes periòdiques per captar nous habitatges per a la borsa de lloguer. De fet aquest servei de mediació és gratuït.

Actualment el servei de l'Oficina Comarcal de l'Habitatge a Montmeló té dotze pisos llogats.

 

 Data de modificació: 11/03/2021 12:01:03