Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:47  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

El Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma ens sorprenen passejant per la vila

  • Passejada sorpresa del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma

    Passejada sorpresa del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma

  • Passejada sorpresa del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma

    Passejada sorpresa del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma

19/2/2021

Passejada sorpresa dels protagonistes del Carnaval, acompanyats dels Moteros i els Bikers de Montmeló.

 

Aquest any S.M el Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma ens van fer arribar la rauxa i la xerinola a través del Clònica, la publicació sorpresa que anunciava el seu enllaç, Fent gresca amb les tafaneries del poble, justificaven la seva absència d’enguany, explicant que es casaven i que per aquest motiu no hi serien.

 

El passat dissabte, sense esperar ja l’arribada del Carnestoltes a Montmeló, la Vella Quaresma i el Rei de la gresca es van posar els vestits nupcials i es van passejar per a tot el poble celebrant l’enllaç. Una rua sorpresa que va passar pràcticament per tots els carrers del municipi saludant  a grans i petits, aquest any que no s’havien deixat veure.

 

Amb un cotxe que feia girar, la Vella Quaresma es va calçar les 7 potes i el Rei Carnestoltes el barret de copa, i ens van saludar acompanyats d’una bona comitiva. Els Moteros i els Bikers de Montmeló, es van vestir per a l’ocasió i els van acompanyar durant tota la rua, apretant el gas de les seves motos i animant a la ciutadania en un carnestoltes singular.

 

Un acte que es va celebrar sense incidències i evitant aglomeracions aquest any que la Festa no es podia celebrar de la forma habitual. La Comissió de Carnestoltes, juntament amb la regidoria de Festes Tradicionals van treballar per portar a terme una proposta segura, que no comportés riscos per la ciutadania. Gràcies a tots i totes per fer-ho possible.Data de modificació: 25/02/2021 16:25:58